Isnin, 21 Jun 2010

tOy sToRy 3 mEmAnG BesT giler.......

salam semuanya..

korang sihat tak?aku xberapa sihat r..sakit pala tapi da telan actifast da td..da lama rasanya x membebel kt blog..huhuhu..xde masa nk menaip..aku nk bercerita pasal TOY STORY 3



best siot citer nih..walaupun aku xpernah tgk pun TOY STORY & TOY STORY 2 tp aku suka citer nih..paling penting dia tunjukkan nilai2 murni persahabatan yg mmg jarang dah sekarang nih..sanggup berkorban untuk kawan & semangat yg ditunjukkan oleh setiap karektor tu ada keistimewaan masing2...ceh...macm syok sendiri je aku nih..hehehe..

nk citer sikit pasal dia punya sinopsis: Andy da umur 17thn & dia da nak g kolej so mak dia suh pikirla nk buat ape ngan barang2 mainan dia tu..mak andy cadangkan antar kt tadika sunnyside..andy cm berat ati r..so dia pun mik keputusan nk bawa woody je ke kolej dan yg lain2 nk simpan dlm stor..dia msk dlm plastik hitam nk g letk dlm stor pas & letak tepi jap, so mak dia ingat nk sampah la..kat sni r berlaku konflik barang2 toy ni sb depa ingat andy da xsyg kt diaorang....pas tu korang tgk r sendiri..aku citer semua karang xsuspen lak..hehehe...





KEPADA SESAPA YANG TAK TENGOK LAGI TUH,BAIK R G TGK..AKU RASA RUGI R SAPE YANG TAK TENGOK..MMG BEST GILER..TAPI AKU TAK GILER LG LA..HEHEHE

4 ulasan:

fadhlinaafifah berkata...

jeles neh!! ramai btol yg kata best.

shafiq berkata...

kena tengok ni. huhu. ;)


My latest entry : Spongebob Dah Tak Lagi Comel

nabilah_2908 berkata...

wee...dh tgk dh..mmg best.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TOY STORY 3

zawani jussoh berkata...

fadhlinaafifah: mmg bes,mmg kena g nengok
shafiq:gla tgk mmg beh sgt2
nabilah:thumbs up!!hehehe

Catat Ulasan