Rabu, 2 Jun 2010

adoi...mak tolong..

laptop aku ni sengal ke berukband ni yang sengal aku xtau..da siap tulis entry td tetiba not responding lak..da kena taip lik..da la da lewat nih..malam ni aku nk membebel sal tensen tempat kt keja aku..tensen2 pai pala aku berdenyut2 sakit..sume gara2 xde pekerja..actually semalam da cun ada 6 orang,tup2 hari ni depa xdatang..aku xtau r nape..semalam bukan main puji diri sendiri,semua bagus,semua boleh buat..hari haprak..bile nk g amik kerja sume xde,sume off hanset..nak nangis rasenya..ngan cikgu duk bising sampah banyak,toilet xcuci..aku pun da panas2 hati,mood pun xbrp baik awal2 bulan rasa kecik besar kecik besar je cikgu tuh..nak marah2..paham2 la bile kontark baru memang prob sikit nk cari pekerja..esok xtau r cmne nih..aku da sakit pala lik bile pikir sal esok nih.sape2 yang duk area putrajaya ngan dengkil klu nk jd makcik cleanner yg hepi cam gmbar dibawah ni sile tinggalkan pesan ye.. :)

2 ulasan:

sYeNgEt ke senget?? berkata...

mana dorg hilang?

zawani jussoh berkata...

kena culik kt alien kot..sakit hati babe..

Catat Ulasan