Jumaat, 4 Jun 2010

sHreK F0rEvEr AfTeR..mmg bEsT

korang da g tgk lum ????????????????



mmg best sb aku layanzzzz dari 1st chapter lg..mmg thumbs up la..nak release tensen tu leh layan sambil santai2 ngan pakwes & makwes kes...hehehe

tapikan paling geram tgk si puss nih..mmg xsah klu xwat muka kesian dia yg super duper kiut tahap gaban 14 nih...



g tgk tau...

p/s:sok nk g dating ngan inchik tunang + adik ipar pun ikut gak (sibuk tul dak tu..hehehe). mesti g tgk wayang tp xtau lg nk tgk citer pe..nanti aku citer esk ek.tu pun klu larat nk tekan butang on my lappie nih..hehehe

3 ulasan:

cik kuntum berkata...

i follow u back dear. ^_^
rmi kata cta ni BEST.t CK nk try tgk la.HEHE.

nk tny ni: mna cik wani dapat widget yg kat sidebar cik wani tu ek? widget yg "post terkini..mari baca klu ade masa..." dah lama CK cari.HUHU. -.-

Bert berkata...

bilo la dpt g tgk wayang ni,asyik terlajak tidoo saja..hehe

zawani jussoh berkata...

cik kuntum: shrek mmg bes. owh widget tu ek?cik kuntum g kt google taip mari binablog..kt situ dia ajar cara2 nk wat..

bert: ceh hantu tdo upenya ko bert..hehehe

Catat Ulasan