Rabu, 14 Julai 2010

Despicable Me...

salam....

hi guys..pe kabar..aku still lg tak berapa ok coz gj bulan lepas xpat lg..tp walaupun xde duit leh lg g tengok muvie..hehehehe...despicable me..cerita dia mmg menarik tertarik da boom la..hehehe...sesuaila utk aku yg otak da nak senget nih..huhuhu...



huhuhu..aku xdapat r cari gambar sal citer nih..ada tp sume kecik2..

citer dia camni..watak utama dlm citer ni nama dia Gru..dia ni mmg jahat siot..dia sanggup buat ape saje demi impaian dia tercapai..cita2 dia nak g bulan & kecik kan bulan tu wat balik letak umah dia..musuh dia nama victor..victor ni pun cita2 dia sama gak nk g amik bulan..pas tu ada 3 anak yatim ni 3 adik beradik..diaorg 3 org ni mmg teramatla cute sgt..harapan mereka cuma 1, berharap suatu hari nanti ada famili yg akan amik mereka jd anak angkat...yg kakak nama margo, 2nd edith & si bongsu nama agnes..diaorg ni la yg mcm membimbing si Gru ni jadi super dad diaorg...

kt bawah thriler DESPICABLE ME.....


2 ulasan:

Sky Before Pinky berkata...

chumey2.. nak sangat p tengok..hehe

zawani jussoh berkata...

g tgk..rugi xtgk..hehehe

Catat Ulasan